0 продукта

Ботаника

Еукомия (Eucommia ulmoides)

Еукомия: Еукомията е малко широколистно дърво, което е получило името си от гръцките думи „еу” и „коми”, които означават „истинска гума”. На височина достига до около 15 м. Листата са широколистни, разположени последователно със заострен връх и с назъбени ръбове, елиптични и наподобяващи тези на бряста. Цъфти от март до май. Цветовете са почти незабележими, малки и зеленикави. Дървесината има богато съдържание на гума (латекс), която се използва за медицински цели. Смята се, че Еукомията е най-доброто натурално средство при високо кръвно налягане в света.
 
РАЗПРОСТРАНЕНИЕ:

  • произхожда от Централен Китай;


ИЗПОЛЗВАЕМА ЧАСТ:

  • етерично масло;

ДЕЙСТВИЕ:

  • спомага за регулиране на високото кръвното налягане;
  • намалява мазнините в кръвта;
  • препоръчва се при свръхнапрежение.

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Хранителна добавка - при хипертонични болести маслото от Еукомия може да се комбинира с екстракт от Лиций;

Оцени страницата и я сподели с приятели
12345 3.1, 17 Гласа
Сподели в Facebook

Свързани продукти с Еукомия

Коментирай във Facebook

!. forum.framar.bg

Споделете вашето мнение, задайте въпрос или отворете дискусия за "Еукомия (Eucommia ulmoides)" във форума.

?. www.framar.bg:

Коментирайте "Еукомия (Eucommia ulmoides)"

Кърменето на обществени места – естествено, допустимо или неприемливо?

Майката има право да кърми детето си независимо от възрастта му когато и където пожелае, без разголването й да се отъждествява с форма на ексхибиционизъм. Собствениците на търговския комплекс следва да бъдат осъдени и да платят обезщетение.
Кърменето на обществени места не подлежи на коментар, когато майката се стреми да запази интимността на този акт встрани от чуждите погледи като наметне себе си и бебето с шал. Искът на БХК не следва да бъде удовлетворен.
Кърменето на бебето и детето извън дома е редно да се практикува в уединението на специални помещения, предназначени за хранене и преобличане. Майката основателно е била помолена да преустанови храненето на детето си, щом не желае да завоалира процеса.
Не само тютюнопушенето, но и кърменето на обществена места трябва да бъде забранено.

Бюлетин

Промоции.

Актуални продукти.

Информация и новини.

При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.